طرز تهیه کشک بادمجان بیرجندی اصل و سنتی

به گزارش وبلاگ فروش، کشک بادمجان یکی از غذا های اصیل ایرانی می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید این بار یک کشک بادمجان کاملا فرق دارد، زیرا قرار است از کشک بیرجندی بهره ببرید که رنگ و ظاهر آن بسیار مجذوب کننده است و این نوع کشک بادمجان بسیار متفاوت یعنی ترکیب کله جوش با بادمجان که فوق العاده خوشمزه است. اما کشک بیرجندی یا همان قروت تحت فرایند خاصی قرار گرفته است و به کشک بیرجندی لچ هم گفته می گردد و با خشک کردن ماست چکیده کشک به وجود می آید و با جوشاندن آب رفته از ماست قره فورت به دست می آید.

طرز تهیه کشک بادمجان بیرجندی اصل و سنتی

مواد لازم

لچ یا کشک 1 لیوان

گردو 1/2 لیوان

بادمجان 2 عدد

گوجه 3 عدد

پیاز 1 عدد بزرگ

رب 1 ق غذا خوری

سیر 4 حبه

نمک، فلفل سیاه به اندازه لازم

طرز تهیه کشک بادمجان بیرجندی

مرحله اول: مخلوط کردن مواد

ابتدا باید لچ یا همان کشک بیرجندی را به همراه گردو داخل مخلوط کن یا میکسر دلخواه خود بریزید و مواد میکس کنید و مشاهده می کنید که کشک به رنگ بنفش در می آید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل یک قابلمه با کمی روغن و زردچوبه خوب تفت دهید تا طلایی گردد و بعد کشک میکس شده را به همراه کمی نمک اضافه کنید و کمی آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا چند قل بزند.

مرحله دوم: تهیه بادمجان

بادمجان ها را به صورت درسته پوست بگیرید و به دلخواه می توانید تصف کنید یا درسته سرخ کنید و بعد داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته گردد و بعد آبکش کنید و خشک کنید و داخل تابه کمی روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید تا طلایی گردد.

مرحله سوم: افزودن گوچه و سیر

در ادامه باید سیر ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و به همراه گوجه حلقه شده به بادمجان اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ گردد و بعد رب را به همراه کمی زردچوبه و آب خوب باز کنید و روی بادمجان ها بریزید و درب قابلمه و تابه را قرار دهید تا بادمجان ها و مواد خوب پخته و سس غلیظ گردد.

مرحله چهارم: تهیه کشک بیرجندی

در ادامه وقتی کله جوش جوشید و کمی غلیظ شد داخل کاسه بریزید و بادمجان و گوجه را به همراه نان خرد شده را داخل کاسه کشک قرار دهید و باهم سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت کشک بادمجان بیرجندی

کشک بیرجندی به صورت خمیر می توانید تهیه کنید یا خودتان با دست داخل تاقار بسابید.

می توانید سیر را حذف کنید.

به دلخواه می توانید به مواد بادمجان سیب زمینی نیز اضافه کنید.

منبع: پارسی دی

منبع: فرارو

به "طرز تهیه کشک بادمجان بیرجندی اصل و سنتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کشک بادمجان بیرجندی اصل و سنتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید