طرز تهیه نیمرو عسلی سریع، آسان و خوشمزه ، تصویری

به گزارش وبلاگ فروش، تخم مرغ نیمرو یک صبحانه کلاسیک است که به راحتی می توان آن را در خانه فقط با چند ماده و چاشنی دلخواه آماده کرد و از خوردنش لذت برد. حالا اگر شما از آن دسته افرادی هستید که دوست دارند تخم مرغشان کمی شل باشد نیمرو عسلی ایده آل است. در ادامه مطلب طرز تهیه نیمرو به روش های مختلف با هم طرز تهیه نیمرو عسلی را با تمام نکات آنالیز می کنیم؛ همراه ما باشید.

طرز تهیه نیمرو عسلی سریع، آسان و خوشمزه ، تصویری

مواد لازم برای طرز تهیه نیمرو عسلی

  • تخم مرغ دو عدد
  • روغن به اندازه لازم
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه نیمرو عسلی

1. آماده کردن مواد

اولین مرحله از طرز تهیه نیمرو عسلی آماده کردن تخم مرغ، روغن و مایه تابه است. پس ابتدا در یک مایه تابه مناسب، اندازهی روغن بریزید و اجازه دهید روغن گرم گردد.

نکته:

بهتر است قبل از شکاندن تخم مرغ و ریختن روغن، آنها را از یخچال خارج نموده باشید تا به دمای محیط برسند.

2. سرخ کردن تخم مرغ

حالا نوبت تخم مرغ هاست. تخم مرغ ها را در روغنی که به اندازه کافی داغ شده بشکانید اما هم نزنید. شعله را کم کنید و اجازه دهید تخم مرغ سرخ گردد و کناره هایش رنگ قهوه ای به خود بگیرد. با قاشقتان از روغن موجود در ظرف بردارید و روی زرده تخم مرغ بریزید تا اندازهی حالت سفتی به خود بگیرد. بعد از این که زرده اندازهی خودش را گرفت، نمک و فلفل مدنظرتان را اضافه کنید. تخم مرغ عسلی شما آماده است. نوش جان!

اگر اهل خوردن تخم مرغ عسلی هستید احتمالا تخم مرغ آب پز عسلی هم جزو علاقه مندی هایتان قرار گرفته است. طرز تهیه تخم مرغ عسلی را در کتاب کاله می توانید مطالعه کنید.

جلز و ولز کردن تخم مرغ در روغن یکی از مجذوب کننده ترین بخش های تهیه نیمرو عسلی است.

نکاتی برای تهیه نیمرو عسلی

درست است که تهیه نیمرو از عهده هم برمی آید و آسان ترین کار است اما اگر می خواهید نیمرو عسلی بهتری داشته باشید خوب است نگاهی به نکات و فوت وفن هایی که در ادامه به آنها اشاره نموده ایم، داشته باشید:

نکاتی برای انتخاب تخم مرغ

بهتر است تخم مرغی که انتخاب می کنید تخم مرغ تازه باشد چون هم زرده و سفیده تخم مرغ تازه انسجام بیشتری دارند و کمتر وا می روند. هم فواید تخم مرغ تازه بیشتر از خواص تخم مرغ قدیمی است.

برای تهیه هر غذایی بهتر است موادی که در یخچال نگهداری می کنید را قبل از طبخ از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. این قاعده برای تخم مرغ هم صادق است.

روش های سرو نیمرو عسلی

واقعیت این است که تخم مرغ نیمرو با همه چیز جور در می آید و حتی با کامل کردن بشقاب نیمرویتان می توانید نه تنها یک صبحانه داشته باشید بلکه شام مفصلی هم برای خود و خانواده تهیه کنید. در اینجا برترین راه های سرو تخم مرغ های عسلی را آورده ایم:

  • با سیب زمینی: کافی است سیب زمینی سرخ شده آماده کنید تا در کنار نیمرویتان از آن لذت ببرید.
  • با نان تست: نان تست را کنار ظرف سرو نیمروی تان قرار دهید و به این ترتیب یک صبحانه سریع داشته باشید.
  • ساندویچ:ساندویچ نیمرو عسلی را می توانید با کمی سس قرمز همراه کنید و در نان باگت بگذارید و با اندازهی گوجه و خیارشور یک ساندویچ خوشمزه داشته باشید.
  • با برنج: اگر استانبولی پلو پخته اید یا هر نوع دیگر برنج می توانید در کنارش از سرو نیمرو هم لذت ببرید. اگر دوست دارید می توانید طرز تهیه استانبولی پلو را که ما قبلا در کتاب کاله تهیه کردیم مطالعه کنید.
  • با نودل: با درست کردن نودل و آبکش کردن آن می توانید در کنارش یک نیمرو بگذارید و از این ترکیب خاص لذت ببرید. طرز تهیه نودل با پنیر پیتزا و تخم مرغ را می توانید در کتاب کاله بخوانید.
  • با سالاد: نیمرو گزینه خوبی برای تکمیل سالاد بخصوص سالاد سزار یا سالاد کلم است. طرز تهیه سالاد سزار را می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه نیمرو عسلی سریع، آسان و خوشمزه ، تصویری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نیمرو عسلی سریع، آسان و خوشمزه ، تصویری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید