سوپ گندم؛ پیش غذای ساده و سریع
به گزارش وبلاگ فروش، سوپ گندم نوعی سوپ ساده و سبک است که خواص زیادی دارد.
سوپ علاوه بر این که به خاطر مواد تشکیل دهنده اش برای بهبود بسیاری از بیماری ها مفید است و از سوی پزشکان توصیه و تجویز می شود، یک پیش غذای خوشمزه رستورانی و مجلسی هم هست که حسابی ته دل تان را می گیرد و از پرخوری سر میز شام و ناهار پیشگیری می کند. انواع و اقسام سوپ و طرز تهیه آن ها در آشپزخانه های کشورهای مختلف دنیا وجود دارند و کمتر پیش می آید با استقبال روبرو نشوند. طرز تهیه سوپ گندم را در وبلاگ فروش دنبال کنید.
مواد لازم
- گندم پوست کنده یک پیمانه
- پیاز یک عدد
- سینه مرغ یک عدد
- هویج یک عدد
- جعفری خرد شده 3 پیمانه
- ساقه کرفس یک عدد
- رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
- نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ گندم
- گندم را از شب قبل خیس کنید تا نرم شده و بهتر بپزد.
- پیاز را نگینی خرد کرده و با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. همین که پیاز کمی نرم شد، کافی است. نیازی به سرخ شدن و طلایی شدن آن نیست.
- استخوان سینه مرغ را درآورده و گوشت آن را مکعبی خرد کنید. تکه های مرغ را به پیاز افزوده، کمی تفت دهید تا سفید شوند. سپس مقداری زنجبیل، زردچوبه، فلفل و در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
- هویج و ساقه کرفس را نگینی خرد کنید. گندم را پس از آبکش کردن، با هویج و کرفس خرد شده به مواد اضافه کنید.
- در صورت تمایل می توانید مقداری قارچ را ورقه ای کرده و پس از تفت دادن در سوپ بریزید.
- در قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته، روی شعله ملایم بگذارید تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.
- در اواخر پخت، یک قاشق جعفری خرد شده با کمی نمک در سوپ بریزید.
- سوپ گندم را با لیمو ترش یا آبلیموی تازه سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع سوپ طرز تهیه سوپ حریره را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا
تاریخ انتشار: 10 آذر 1399
آخرین بروزرسانی: 10 آذر 1399
گردآورنده: blog.sale-blog.ir
شناسه مطلب: 8006
به "سوپ گندم؛ پیش غذای ساده و سریع" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سوپ گندم؛ پیش غذای ساده و سریع"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید