دستور پخت میگو پلو جنوبی

به گزارش وبلاگ فروش، زندگی امروز / میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می گردد

دستور پخت میگو پلو جنوبی

به گزارش زندگی امروز به نقل ازمجله سرآشپز، میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می گردد. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.

مواد مورد احتیاج:

برنج (خیس شده): 6 پیمانه

میگو (پاک شده): 450 گرم

پیاز (ریز خردشده): 1 عدد

گوجه فرنگی: 200 گرم

سیر (له شده): 1 حبه

رب گوجه فرنگی: 1 ق س

فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده): 1 عدد

تخم مرغ: 4 عدد

پیازچه (خردشده): 2 ساقه

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

کره: 200 گرم

میگو پلو

روش پخت:

1. برنج (از 2 ساعت قبل همراه با آب و نمک خیس شده) را داخل قابلمه ای به جوش آورده و آبکش کنید.

2. پیاز را به همراه کره درون تابه ای تفت دهید تا سبک گردد.

3. بعد پوست گوجه فرنگی را بگیرید و نگینی خرد کنید.

4. سپس آن را همراه با سیر به پیاز اضافه کنید تا سرخ گردد.

5. بعد رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

6. میگو و فلفل دلمه ای را به سس گوجه اضافه کنید.

7. برنج را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید. بعد آن را با حرارت ملایم کمی سرخ کنید تا برنج رنگ مواد را به خود بگیرد. سپس به همراه یک دوم پیمانه آب بگذارید تا دم بکشد.

5. تخم مرغ را جداگانه درون ظرفی به همراه نمک و فلفل سیاه نیمرو نموده، بعد خرد کنید.

6. پلوی آماده شده را درون ظرفی بریزید. بعد تخم مرغ خردشده و پیازچه را روی آن ریخ

منبع: زندگی روز

به "دستور پخت میگو پلو جنوبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت میگو پلو جنوبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید