خوردن کدام گیاه از ابتلا به سرطان جلوگیری می نماید؟

به گزارش وبلاگ فروش، کلم ها یک خانواده بزرگ و مفید هستند که هر کدام از اعضای خانواده آنها به تنهایی کلی فایده، ویتامین، فیبر و مواد مغذی غنی دارد. کلم انواع متنوع و مختلفی دارد که در بیشتر روزهای سال و به خصوص پاییز و زمستان می تواند مهمان آشپزخانه ها گردد.

خوردن کدام گیاه از ابتلا به سرطان جلوگیری می نماید؟

می توان انواع آش، پلو، خورش، ترشی، شور، دسر و... با این خانواده ریشه دار درست کرد. پس بهتر است خانواده کلم را بهتر بشناسید و با مزایای آن آشنا شوید. کلم ها زیاد هستند، در اینجا معروف ترین آنها را به شما معرفی می کنیم.

گل کلم

به کلم آلزایمری ها هم معروف است چراکه کارشناسان معتقدند تأثیر طولانی این کلم در جلوگیری از بیماری آلزایمر موثر است. خوردن این کلم که بیشتر برای ترشی و شور و خورش استفاده می گردد، به زنان باردار توصیه می گردد زیرا دارای فولات و ویتامین B بوده که برای رشد سلول ها و پاسخ آنها به بدن لازم و لازم است.

قسمت مورد استفاده این کلم گل آذین آن است که به علت گلیکوزینولات های موجود در آن طعم خردل دارد. گل کلم آلیسن دارد که باعث بهبود عملکرد قلب و کاهش خطر ابتلا به سکته می گردد. گل کلم به تنظیم اندازه کلسترول هم یاری می نماید. این گیاه سرشار از سلنیوم است که با همکاری ویتامین C باعث تقویت و استحکام تیم دفاعی بدن می گردد. فیبر موجود در این کلم هم غوغا می نماید و جلوی سرطان را می گیرد.

کلم قرمز

شکل و قیافه اش مثل کلم برگ است ولی با رنگ ارغوانی خوشرنگ. کلم قرمز منبع ویتامین های C و A است و سرشار از آنتی اکسیدان. فیتو نوترنیت این کلم در زدودن آلاینده ها و مواد سرطان زای دیگر هم موثر است. کلم قرمز کم کالری و سرشار از فیبر است و برای کسانی که می خواهند رژیم بگیرند فوائد زیادی دارد. مصرف کلم قرمز برای سردرد، برونشیت، مسائل گوارشی و آسم موثر است. از کلم قرمز برای سالاد، ترشی و یک نوع خورش هم استفاده می نمایند.

کلم قمری

ارزش غذایی این نوع کلم تقریبا شبیه گل کلم است. کلم قمری رنگ های مختلفی دارد، سفید، آبی و بنفش. این نوع کلم برای بیماری های گوارشی و جلوگیری از انواع سرطان مفید است. خوردن این نوع کلم هم به زنان باردار توصیه می گردد؛ همین طور این کلم برای کم خونی، خستگی مفرط و درمان دردهای رماتیسمی مفید است.

کلم برگ

یک کلم بدون ساقه و پر از برگ های پیچ درپیچ و درهم تنیده. کارشناسان معتقدند مصرف کلم برگ مقاومت بدن را در برابر سرطان، التهابات، عفونت و زخم، زیاد می نماید. از برگ های کلم برگ هم در علم گیاهی و سنتی برای سردرد استفاده می گردد. با کلم برگ می توان کلم پلو، دلمه کلم، آش، سالاد و... درست کرد. کلم برگ مقرون به صرفه بوده و همواره در دسترس است و برترین دارو برای مبارزه با سرطان ریه و بیماری های گوارشی می باشد. قدیمی ها از کلم برگ برای درمان قانقاریا استفاده می کردند.

کلم بروکسل

جوانه های متورمی که در اطراف ساقه گیاه و زیر چتر برگ ها بیرون می زند، قسمت مورد استفاده این نوع از کلم است. کلم بروکسل یک منبع غنی از ویتامین A، C و فولات است. فولات این کلم برای زنان باردار بسیار مفید است و مانع بروز نواقص سیستم عصبی جنین می گردد. فولات کلم بروکسل برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی هم مفید است. برای افراد سکته ای هم این کلم توصیه می گردد.

کلم بروکلی

سبزی سرشار از ویتامین و فیبر. کارشناسان می گویند در خانواده کلم، بروکلی ها در پیشگیری از سرطان موثرتر هستند؛ چراکه این کلم، آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به بقیه خانواده اش دارد. کلم بروکلی ماده ای به نام ایندول دارد که استروژن اضافی را که باعث رشد تومورهاست از بین می برد. بروکلی ها اندازه زیادی ویتامین C، کلسیم، فولیک اسید پتاسیم، بتاکاروتن و سلنیوم دارند.

بروکلی ها برترین سبزی برای زنان باردار هستند. اگر بروکلی را در سبد خانواده خود بگذارید دیگر نباید از سرطان های مثانه، حنجره، ریه، سینه، روده و پروستات بترسید. فقط یادتان باشد بروکلی باید سبز بوده و ساقه های ایستاده داشته باشد؛ پس از خرید بروکلی زرد خودداری کنید.

خواص خانواده کلم

کلم، میکروب کش است و ویروس ها و باکتری های مولد بیماری های عفونی را از بین می برد. مصرف سبزی های این خانواده جلوی ابتلا به سرطان ریه را می گیرد. اگر هفته ای یک بار از این خانواده مصرف کنید خطر ابتلا به این سرطان را در خانواده تان کم می کنید.

کلم ها به علت داشتن ترکیبی به نام ایزوتیرسیانات باکتری هلیکو باکترپیلوری که عامل اصلی ایجاد سرطان معده است از بین می برند و بعلاوه باعث ضدعفونی روده می شوند.

چه کسانی نخورند

کسانی که مبتلا به ناراحتی های کبدی هستند، کسانی که سرطان دارندو کسانی که گواتر دارند باید درمورد مصرف کلم با پزشک مشورت نمایند. زیاده روی در خوردن کلم باعث ایجاد افزایش فشار خون، غلیظ شدن خون و ایجاد نفخ می گردد.

نکته آشپزی

کارشناسان معتقدند اگر کلم به صورت خام مصرف گردد خاصیت بیشتری دارد ولی اگر از خام خواری لذت نمی برید، توصیه شده انواع کلم را بخارپز کنید تا مواد غذایی اش بر اثر پخت بیش از حد و حرارت بالا از بین نروند.

منبع: همشهری آنلاین

به "خوردن کدام گیاه از ابتلا به سرطان جلوگیری می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوردن کدام گیاه از ابتلا به سرطان جلوگیری می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید