طرز تهیه لوبیا گوشت؛ یکی از غذاهای اصیل و قدیمی کاشان

به گزارش وبلاگ فروش، لوبیا گوشت یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کاشان می باشد.

طرز تهیه لوبیا گوشت؛ یکی از غذاهای اصیل و قدیمی کاشان

مواد لازم برای 4 نفر

لوبیا سفید1 پیمانه

گوشت گوسفندی500 گرم

پیاز1 عدد

نمک، زردچوبه و زعفران دم نموده به میزان کافی

طرز تهیه لوبیا گوشت

مرحله اول

برای تهیه لوبیا گوشت خوشمزه ابتدای کار لوبیا سفید را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی می شوییم تا گرد و غبارش گرفته گردد. در ادامه کاسه را تا نیمه پر از آب می کنیم و اجازه می دهیم لوبیا سفید به مدت 24 ساعت درون آب بماند.

مرحله دوم

حالا برای این که نفخ لوبیا سفید بهتر گرفته گردد طی این 24 ساعت 3 مرتبه آب لوبیا سفید را عوض می کنیم. پس از گذشت این زمان پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت را به همراه پیاز درون قابلمه می ریزیم. در ادامه لوبیا سفید را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج گردد، سپس درون قابلمه می ریزیم و تا میزان ای که روی گوشت را بگیرد آب سرد اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم لوبیا و گوشت به مدت 2 تا 3 ساعت روی حرارت بمانند تا کاملا بپزند. در ادامه پس از گذشت 1 ساعت زمانی که گوشت و لوبیا نیم پز شدند، نمک را به همراه زردچوبه و زعفران دم نموده اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مجددا درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم غذا روی حرارت بماند تا کاملا جا بیوفتد. در صورت تمایل به علت صرف زمان کمتر می توانیم لوبیا گوشت را درون زود پز درست کنیم به این منظور که گوشت و لوبیا سفیده آبکشی شده را درون زود پز می ریزیم.

مرحله ششم

حالا پیاز را اضافه می کنیم، سپس نمک را به همراه زردچوبه و آب به آن اضافه می کنیم و درب زود پز را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت 1 ساعت روی حرارت بماند تا کاملا بپزد و جا بیوفتد. پس از گذشت 30 دقیقه درب زود پز را باز می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله زعفران دم نموده را درون زود پز می ریزیم، سپس مجددا درب زود پز را می بندیم و اجازه می دهیم لوبیا گوشت به مدت 30 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا کاملا بپزد و جا بیوفتد. پس از گذشت این زمان حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت یک ظرف مناسب سرو انتخاب می کنیم، سپس خوراک لوبیا و گوشت کاشانی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه خورش لوبیا گوشت را به همراه شوید پلو، ترشی و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه لوبیا گوشت؛ یکی از غذاهای اصیل و قدیمی کاشان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لوبیا گوشت؛ یکی از غذاهای اصیل و قدیمی کاشان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید