طرز تهیه یو آچا پنیری

به گزارش وبلاگ فروش، پیراشکی از آن دسته خوراکی خوشمزه ای محسوب می گردد و کمتر کسی را می توان یافت که آن را دوست نداشته باشد و یا حداقل طعم آن را برای یک بار تست نکرده باشد

طرز تهیه یو آچا پنیری

به گزارش وبلاگ فروش به نقل ازباشگاه وبلاگ فروش جوان

مواد لازم برای پوآچا پنیری

  • 1 ونیم پیمانه شیر ولرم
  • 1 پیمانه آب ولرم
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 10 گرم خمیر مایه یا یک قاشق غذا خوری
  • 2 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین در دمای اتاق
  • 2 قاشق غذاخوری ماست
  • 1/2 پیمانه روغن مایع
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 2 تا سفیده تخم مرغ داخل خمیر
  • 2 تا زرده تخم مرغ با زعفران رومال
  • کنجد
  • حدود 11 پیمانه آرد
  • مواد لازم برای داخل پوآچا ها

    می توانید از سیب زمینی و پیاز، پنیر و جعفری، پنیر و گردو، گوشت چرخ نموده ویا ... بهره ببرید.

  • دستور تهیه پوآچا پنیری

    سیب زمینی ها را آبپز و کاملا له کنید. یک عدد پیاز را خرد نموده و با کره یا روغن تفت دهید. سپس سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید و دوباره تفت بدهید، صبر کنید تا سرد گردد.

    آب و شیر ولرم را مخلوط کنید، خمیر مایه و شکر را اضافه و باهم مخلوط کنید. 7 دقیقه صبر کنید، سپس بجز آرد همه مواد را اضافه و مخلوط کنید.

در آخر آرام آرام آرد را اضافه کنید و ورز دهید، تا کاملا خمیری گردد به شکلی که به دست بچسبد. دستتان را با روغن چرب کنید. با این کار آرد کمتری به دست شما می چسبد. روی مایه را بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند.

سپس از خمیر، توپ های به اندازه لیمو یا نارنگی بردارید و داخل آن را با مواد دلخواه پر کیند و حالا ان ها را داخل سینی بچینید و روی آن ها را با زرده تخم مرغ و زعفران رنگی کنید، کمی کنجد روی آن ها بپاشید و با چاقو روی آن ها خط بیاندازید.

آن ها را 20 تا 30 دقیقه در فر که قبلا گرم کردید با دمای 200 درجه بپزید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه یو آچا پنیری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یو آچا پنیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید