طرز تهیه کال کباب

به گزارش وبلاگ فروش، طبق معمول مثل خیلی از غذاهای شمالی برای تهیه کال کباب از بادمجان کبابی استفاده می شود. کال کباب را به عنوان پیش غذا، مزه یا چاشنی در کنار دیگر غذاهای شمالی مثل ماهی شکم پر، باقلا قاتق، چغرتمه، کباب ترش و … میل می کنند. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کال کباب

به گزارش وبلاگ فروش به نقل از کتاب کاله

بادمجان کبابی 500 گرم

گردو آسیاب شده نصف پیمانه

سبزی معطر خرد شده (نعنا، خالواش، چوچاق) سه تا چهار قاشق

سیر رنده شده سه تا چهار قاشق چای خوری

آب انار ترش نصف پیمانه

گلپر یک ونیم قاشق چای خوری

نمک

رب انار ترش در صورت تمایل

طرز تهیه کال کباب

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید و بدون این که پوست بکنید روی ذغال کبابی کنید. اگر به منقل دسترسی ندارید روی اجاق خانه کبابی کنید. بعد از این که بادمجان ها کبابی شدن، پوست بادمجان ها را خوب بگیرید و داخل یک کاسه بزرگ با گوشت کوب بکوبید تا حالت پوره بگیرد.

مرحله دوم

گردو را داخل مخلوط کن آسیاب کنید و به بادمجان کبابی اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا شروع به اضافه کردن مابقی مواد کنید. بهتر است سبزی معطر خرد شده، آب انار ترش، سیر رنده شده و در صورت تمایل رب انار ترش رو کم کم اضافه کرده و مواد را مخلوط کرده و طی چند مرحله تست کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.

مرحله چهارم

در نهایت به مقدار کافی نمک و گلپر اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

کال کباب آماده است. برای این که مزه ها بیشتر به خورد هم بروند و طعم بهتری پیدا کنند، آن را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس در ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه کال کباب

  • اگر سبزیجات محلی در دسترس تان نیست، فقط از نعناع استفاده کنید.
  • مقدار سیر بیشتر بستگی به ذائقه تان دارد.
  • دانه های انار ترش طعم خوبی به کال کباب می دهد اما اگر در دسترس نیست می توانید آن را حذف کنید.
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه کال کباب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کال کباب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید