طرز تهیه پنج نوع سس برای سالاد کاهو در خانه با تمام نکات

به گزارش وبلاگ فروش، سس ها این چاشنی های دوستداشتنی که انواع مختلفی دارند به وسیله آشپزهای مختلف در سال های دور آماده شده و امروزه به صورت حاضری خریداری می شوند. در واقع آشپزها با ترکیب کردن مواد مختلف و آماده کردن سس های مختلف هم طعم مورد نظر خود را کامل می نمایند و هم در بعضی از موارد نقاط ضعف بشقاب خود را می پوشانند یا نقاط قوت آن را ملموس تر می نمایند. از آن جایی که ما هم از عاشقان سس ها هستیم و مزه انواع مختلف آن ها را در کنار سالادها می پسندیم امروز تصمیم گرفتیم که تهیه چند نوع سس برای سالاد کاهو را آموزش دهیم که بسیار خاص و متفاوت و البته همه پسند و پرکاربرد هستند.

طرز تهیه پنج نوع سس برای سالاد کاهو در خانه با تمام نکات

با تهیه سس های خانگی با موادی بسیار ساده هم از خریدن سس های حاضری راحت می شویم و هم با مزه های جدیدی آشنا می شویم. البته از قلم نیاندازید که شما می توانید مواد مختلف را مطابق سلیقه و ذائقه خودتان ترکیب کنید و سس جدیدی ابداع کنید و هنر آشپزی خود را به رخ دیگران بکشید. این سس ها فقط برای سالاد کاهو نیستند و همانطور که گفته شد پرکاربرد هستند و در کنار غذاهای دیگر از جمله کباب ها و حتی به عنوان مخلوط مزه دار کردن جوجه استفاده می شوند.

مواد لازم برای تهیه سس کلاسیک سرکه

  • سرکه انگور قرمز دو قاشق غذاخوری
  • خردل دیژون دو قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه آسیاب شده نصف قاشق چای خوری
  • روغن زیتون یک سوم فنجان

مواد لازم برای تهیه سس سیر

  • سیر یک بوته
  • سرکه انگور قرمز دو قاشق غذاخوری
  • خردل دیژون دو قاشق چای خوری
  • پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک سوم فنجان
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه آسیاب شده نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه سس آسیایی

  • سرکه سیب دو قاشق غذاخوری
  • عسل دو قاشق غذاخوری
  • زنجبیل پوست کنده رنده شده دو قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد روغن کنجد
  • روغن زیتون یک سوم فنجان
  • فلفل سیاه آسیاب شده نصف قاشق چای خوری
  • پودر سیر یک چهارم قاشق چای خوری

سس کره بادام زمینی و لیمو

  • کره بادام زمینی یک چهارم فنجان
  • آب دو قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش یک عدد
  • سرکه سفید یک قاشق غذاخوری
  • زنجبیل پوست کنده رنده شده یک قاشق غذاخوری
  • سس سویا یک قاشق غذاخوری
  • عسل یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس بلوچیز

  • شیر پرچرب کاله خرید آنلاین یک چهارم فنجان
  • خامه ترش کاله خرید آنلاین یک چهارم فنجان
  • پنیر بلوچیز کاله (خرد شده) خرید آنلاین نصف فنجان
  • لیمو یک دوم
  • فلفل سیاه آسیاب شده به اندازه لازم
  • نمک به اندازه لازم
  • سس تند کاله خرید آنلاین به اندازه لازم

طرز تهیه پنج نوع سس برای سالاد کاهو در خانه با تمام نکات

طرز تهیه سس کلاسیک سرکه

غذاهایی مانند سالاد احتیاج به چاشنی های خوشمزه و جذابی دارند که ما امروز قصد داریم شما را با پنج نوع از آن ها آشنا کنیم. برای تهیه سس کلاسیک سرکه ابتدا داخل یک کاسه میانه دو قاشق غذاخوری سرکه انگور قرمز و دو قاشق چای خوری خردل دیژون بریزید و با یک هم زن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. نصف قاشق چای خوری نمک و نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس یک سوم فنجان روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و هم زمان سس را مرتبا هم بزنید. سس شما آماده است. آن را داخل یک ظرف مناسب برای سس بریزید تا استفاده از آن آسان تر باشد.

طرز تهیه سس سیر

برای تهیه این سس ابتدا ضروری است تا سیر را کبابی کنید. برای این کار سر یک بوته سیر را با چاقو بزنید. سپس روی آن اندازهی روغن زیتون بریزید و بوته سیر را با یک ورقه آلومینیوم بپیچید. آن را داخل سینی فر قرار داده و داخل فر با درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از حدود 35 دقیقه که سیر به خوبی پخته شد آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک گردد. سپس حبه های سیر را فشار دهید تا به راحتی از پوستشان جدا شوند. حبه های سیر را داخل مخلوط کن بریزید تا خرد شوند. دو قاشق غذاخوری سرکه انگور قرمز اضافه کنید.

دو قاشق غذاخوری خردل دیژون اضافه کنید. سه قاشق غذاخوری پنیر پارمسان اضافه کنید و مخلوط کنید. یک سوم فنجان روغن زیتون اضافه کنید و مخلوط کنید. اندازهی از مزه سس را بچشید و به اندازه لازم نمک و فلفل آسیاب شده اضافه کنید. سس سیر شما آماده است می توانید از آن به عنوان مخلوط مرینیت برای مزه دار کردن خوراک مرغ هم بهره ببرید.

طرز تهیه سس آسیایی

یک کاسه میانه بردارید و دو قاشق غذاخوری سرکه سیب، یک قاشق غذاخوری عسل و نصف قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده را داخل آن بریزید و با هم زن دستی مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری روغن کنجد اضافه کنید. یک سوم فنجان روغن زیتون و یک چهارم قاشق چای خوری پودر سیر اضافه کنید و مخلوط کنید. اندازهی از مزه سس را بچشید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل سیاه آسیاب شده اضافه کنید و هم بزنید. سس سالاد آسیایی شما آماده است. پیشنهاد می کنیم آن را روی نودل و سالاد مرغ هم بریزید و مزه آن را امتحان کنید.

سس کره بادام زمینی و لیمو

یک چهارم فنجان کره بادام زمینی را همراه با دو قاشق غذاخوری آب داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. آب یک لیمو ترش را اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری سرکه سفید، زنجبیل رنده شده، سس سویا و عسل را اضافه کنید و هم مواد را برای چند دقیقه مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسد و مخلوطی یکدست گردد. پیشنهاد می کنیم این سس را در کنار سالاد کینوا و سبزیجات سرو کنید. بعلاوه این سس در کنار ماهی سالمون ترکیب فوق العاده ای را می سازد.

طرز تهیه سس بلوچیز

داخل یک کاسه میانه یک چهارم فنجان شیر و یک چهارم فنجان خامه ترش را مخلوط کنید. نصف فنجان پنیر بلوچیز خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. آب نصف یک لیمو ترش را بگیرید و به مخلوط اضافه کنید. به اندازه دلخواه نمک، فلفل سیاه آسیاب شده و سس تند اضافه کنید و مخلوط کنید. از این سس برای سالاد کاهو و به عنوان دیپ هم می توانید بهره ببرید و در کنار چیپس و بعلاوه بال مرغ کبابی سرو کنید.

نکات مهم تهیه سس برای سالاد کاهو در خانه

  • در صورتی که طعم بلوچیز برای شما دوستداشتنی نیست می توانید پنیر سفید آمل را جایگزین آن کنید.
  • این سس ها را علاوه بر سالاد کاهو می توانید در هر سالاد یا غذای دلخواهتان سرو کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پنج نوع سس برای سالاد کاهو در خانه با تمام نکات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنج نوع سس برای سالاد کاهو در خانه با تمام نکات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید