طرز تهیه پن کیک کره ای

به گزارش وبلاگ فروش، پن کیک کره ای یا هوت تئوک (HOTTEOK) یکی از محبوب ترین اسنک های خیابانی کره ای به ویژه در فصل زمستان است. هوت تئوک از طریق مهاجران چینی در اوایل 1900 به کره آورده شد. ظاهر آن شبیه به پن کیک است، روی آن ترد است و داخلش با مخلوطی از آجیل و شکر پر شده است. در ادامه با طرز تهیه این اسنک خوشمزه با ما همراه باشید.

طرز تهیه پن کیک کره ای

مواد لازم برای تهیه 6 عدد پن کیک کره ای

  • آرد یک و یک چهارم فنجان
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • شکر سفید یک قاشق چای خوری
  • خمیر مایه فوری یک قاشق چای خوری
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین نصف فنجان

مواد لازم برای پر کردن داخل پن کیک کره ای

  • شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
  • دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
  • آجیل خرد شده دو قاشق غذا خوری

طرز تهیه پن کیک کره ای

مرحله اول

آرد را الک کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید، نمک، مخمر و شیر را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا شکل خمیری پیدا کند، روی کاسه را سلفون بکشید و در دمای اتاق بگذارید تا عملیات تخمیر انجام شود و حجم خمیر دو برابر شود (بسته به کارایی مخمر و درجه حرارت اتاق زمان فرق دارد اما حدودا 1 ساعت طول می کشد).

مرحله دوم

بعد از این که خمیر پف کرد، با انگشت چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا گاز ایجاد شده از آن خارج شود. مجددا روی آن را بپوشانید و 20 دقیقه به آن استراحت دهید.

مرحله سوم

بعد از اینکه خمیر آماده شد میزانی روغن به دست های خود بزنید تا خمیر به دستتان نچسبد، سپس خمیر را به 6 قسمت با میزان میانه تقسیم کنید.

مرحله چهارم

همه موادی که برای داخل پنکیک در نظر گرفتیم را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. به دلخواه می توانید از مغز های مختلف استفاده کنید اما در این دستور تهیه از گردو، بادام زمینی، بادام و تخمه آفتابگردان استفاده شده است.

مرحله پنجم

خمیر را در دستتان پهن کنید تا بتوانید یک قاشق غذاخوری از مخلوطی که برای داخل پن کیک کره ای آماده کردید را در آن بریزید. بعد از اینکه مواد را داخل خمیر قرار دادید گوشه های خمیر را به هم برسانید و آن را ببندید.

مرحله ششم

ماهیتابه را گرم کنید، میزانی روغن داخل آن بریزید. خمیر را داخل روغن بگذارید و آن را با استفاده از قاشق پهن کنید و روی حرارت میانه سرخ کنید.

مرحله هفتم

بعد از اینکه یک طرف پن کیک طلایی رنگ شد آن را برگردانید تا هر دو طرف کامل سرخ شود. حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا شکر داخل آن کامل آب شود (حدود 1 دقیقه) کافی است. پن کیک کره ای شیرین شما آماده است، آن ها را گرم میل کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پن کیک کره ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پن کیک کره ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید