شخصی 54 هزار خودرو شاسی بلند خارجی را به کشور وارد نموده است

به گزارش وبلاگ فروش، سخنگوی دستگاه قضا گفت: پرونده ای داشتیم مربوط به یکی از وارد کنندگان خودرو های خارجی که نام آن را نمی برم، اما این پرونده وارد کننده خودرو های لوکس خارجی و شاسی بلند بود که پرونده اش با 414 فقره مورد واردات خودرو های شاسی بلند خارجی به دادگاه ارسال شده بود.

شخصی 54 هزار خودرو شاسی بلند خارجی را به کشور وارد نموده است

به گزارش خبرنگار اجتماعی وبلاگ فروش؛ سخنگوی دستگاه قضا در مورد آخرین شرایط پرونده دو نماینده زنجان گفت: جلساتی برگزار گردید، اما تشخیص دادگاه این بود در بخش هایی از این پرونده احتیاج به تحقیقات تکمیلی و کارشناسی است چرا که پرونده فقط ناظر به این دو فرد نبود. پرونده به کارشناس ارجاع شده است.

اسماعیلی گفت: در یکی از پرونده های مشابه در همین شعبه دادگاهی که همین پرونده را رسیدگی می نماید پرونده ای داشتیم مربوط به یکی از وارد کنندگان خودرو های خارجی که نام آن را نمی برم، اما این پرونده وارد کننده خودرو های لوکس خارجی و شاسی بلند بود که پرونده اش با 414 فقره مورد واردات خودرو های شاسی بلند خارجی به دادگاه ارسال شده بود.

وی گفت: دادگاه لازم دانست این تحقیقات را تکمیل کند و کار کارشناسی انجام دهد لذا به کارشناسی فرستاد و اسناد گمرک و بخش های مختلف را آنالیز کرد به این نتیجه رسید که این وارد کننده خودرو 54 هزار خودرو شاسی بلند خارجی را به کشور وارد نموده و در بسیاری از موارد حقوق دولتی را نپرداخته است، نتیجه کار کارشناسی عمیق را شاهد هستید که به 54 هزار خودروی خارجی رسید که اکثرا یا تماماً شاسی بلند بود.

سخنگوی قوه قضاییه اضافه نمود: ما به دنبال کشف واقعیت ها و استیفای حقوق جامعه و مردم هستیم و این پرونده نیز به کارشناسی ارجاع شده تا فارغ از اینکه نتیجه کارشناسی چه خواهد بود، ما فعلا منتظر نتیجه کارشناسی هستیم.

.وی اضافه نمود: طبیعی است در این قبیل پرونده ها کارشناسی ها زمانبر باشد

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "شخصی 54 هزار خودرو شاسی بلند خارجی را به کشور وارد نموده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شخصی 54 هزار خودرو شاسی بلند خارجی را به کشور وارد نموده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید