خرید اکسسوری کابینت آشپزخانه
به گزارش وبلاگ فروش، در خرید اکسسوری کابینت آشپزخانه در ابتدا باید به فضای موجود در آشپزخانه توجه کرد. یونیت به فاصله پشت تا پشت هر واحد کابینت می گویند. در اینجا میزان موردنظر ما در واقع فاصله مفید قابل استفاده از یونیت است. فاصله مفید به معنی میزان دقیق فضای درونی کابینت است که در آن باید میزان قطر دو ورق کناری کابینت را از فاصله یونیت کم کنیم. به این نکته هم دقت داشته باشیم که اکسسوری های آشپزخانه علاوه بر یاری به نظم و ساماندهی وسایل به زیبایی محیط آشپزخانه هم یاری شایانی می نمایند. پس اطلاع از اکسسوری های مناسب برای بخش های مختلف آشپزخانه در جهت حفظ ظاهر آن بسیار مفید است. به عنوان مثال استفاده از سطل زباله های ریلی و جک های پنهان، نمای بصری زیبایی به آشپزخانه می بخشند.

در انتخاب اکسسوری های آشپزخانه باید به این نکته توجه کنیم که بیشترین بهره وری را از فضای موجود داشته باشیم.
از اکسسوری های کابینت آشپزخانه می توان به سبدهای سوپرمارکت، مجیک کرنر یا کابینت کنج، اکسسوری های کشویی، سطل های داخل کابینت، استند سینی، نگهدارنده قابلمه و اکسسوری های آویزی اشاره نمود.
در سبدهای سوپرمارکتی باید به مکان قرارگیری آن و نوع قرارگیری وسایل داخل آن توجه کرد. برخی سبدهای سوپرمارکتی، در جهت نگهداری مواد غذایی که می توان در دمای محیط از آن ها نگهداری کرد استفاده می شوند. این سبدها را عموماً در کنار یخچال قرار می دهند. سبدهای نگهداری مواد شوینده را عموماً زیر یا در کنار سینک می گذارند. سبد یا کشوهای نگهداری ادویه و روغن را کنار گاز تعبیه می نمایند.
در اکسسوری های کشویی و کابینت ها توجه به جک ها و ریل های مورداستفاده بسیار مهم است. پایین گازهای رومیزی می توان از کشوهایی با عمق زیاد، برای نظم دادن به قابلمه ها استفاده کرد.
اکسسوری های آویزی هم در داخل کابینت و هم در بیرون از آن مورداستفاده قرار می گیرد. از این اکسسوری ها در جهت نظم دادن به لیوان و قابلمه و نیز خشک کردن ظرف ها استفاده می گردد.
چیدمان ظروف داخل کابینت هم بسیار مهم است و از شکستن آن ها جلوگیری می نماید. بسیاری از موارد گفته شده در جهت سامان دادن به وسایل آشپزخانه و نیز مراقبت از آن ها بسیار کم هزینه بوده و احتیاج به داشتن اطلاعات از اکسسوری ها و لوازم جانبی مختلف دارد.
رگال فانتونی
همواره مرتب کردن لباس ها و جا دادن آن ها در کمد از معضلات روزانه ماست. در این شرایط رگال ها برای نظم دادن به لباس ها و حداکثر استفاده از فضای موجود به یاری ما می آیند.
رگال های لباس در جنس های چوبی، فلزی، پلاستیکی و استیل وجود دارند. رگال های فانتونی با بهره گیری از برترین متریال و خلاقیت در طراحی زیبایی دوچندانی به خانه شما می بخشند.
هم چنین با قراردادن لباس ها در رگال ها از آسیب رسیدن به آن ها نیز جلوگیری می گردد. رگال ها در انتخاب لباس ها به ما آرامش بیشتری می دهند و باعث می شوند در انتخاب لباس مناسب سردرگم و گیج نشویم.
رگال های لباس به صورت ایستاده و دیواری مورداستفاده قرار می گیرند.
در انتخاب نوع رگال باید به فضای موجود، جنس رگال، میزان رگال، تحمل وزن رگال و جابجایی آن دقت کنیم.
رگال ها انواع مختلفی از جمله رگال قوطی، رگال شیاردار، رگال فروشگاهی، رگال ساچمه ای، رگال تیله ای، رگال توری مش، رگال کشویی و… دارند.
بسته به نوع فضا و استفاده می توان یکی از انواع رگال ها را برای دکوراتیو منزل انتخاب کرد.
رگال های داخل کمد را نیز می توان به دو صورت ثابت و کشویی انتخاب کرد.
رگال ها مختص لباس ها نیستند و می توان از آن ها برای ساماندهی کیف و کفش ها هم استفاده کرد.
نکته مهم در رگال فانتونی خلاقیت در طراحی و جنس به کار رفته در آن هاست تا بتوانید با توجه به هر سلیقه ای برترین و باکیفیت ترین انتخاب را داشته باشید.
لولا روکار
نکته مهم درباره این لولاها این است که در نصب این مدل از لولاها احتیاج به سوراخ و حفره شدن سطوح وجود ندارد. بسیاری به جهت نداشتن دستگاه گردبر از لولای روکار یا همان لولای گازور استفاده می نمایند.
لولای روکار با درجه های مختلفی فراوری می گردد و انواع مختلفی دارد:
لولای روکار پمپی
لولای روکارآرام بند
لولای روکار ساده
لولای روکار خلاص
لولای روکار کنج
لولای روکار زاویه دار
در انتخاب لولا باید به مواردی از قبیل نوع، وزن درب، طرح کابینت و طول، عرض و ضخامت لولا توجه نمود.
در کابینت های بدون دستگیره از لولای روکار خلاص استفاده می گردد. این لولا با نیروی دست انسان جابه جا می گردد.
از طریق پیچ های موجود بر روی لولا می توان بسته شدن درهای کابینت را رگلاژ کرد.
منبع: تجارت نیوز