الگویی جدید در مهاجرت با همزیستی ملاطفت آمیز افغانستانی ها با ایرانی ها

به گزارش وبلاگ فروش، علی باقری کنی با اشاره به اشتراکات دینی،فرهنگی و تمدنی دو ملت ایران وافغانستان، گفت: همزیستی ملاطفت آمیز افغانستانی ها با ایرانی ها، الگوی جدیدی در مهاجرت را ارائه نموده است.

الگویی جدید در مهاجرت با همزیستی ملاطفت آمیز افغانستانی ها با ایرانی ها

به گزارش گروه اجتماعی وبلاگ فروش، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، علی باقری کنی، دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در ملاقات با مهاجران افغانستانی در خانه کابل، با بیان اینکه همزیستی ملاطفت آمیز افغانستانی ها با ایرانی ها، الگوی جدیدی در مهاجرت را ارائه نموده است، گفت: اشتراکات دینی، فرهنگی و تمدنی دو ملت ایران و افغانستان به حدی است که برای یافتن تفاوت ها باید از ذره بین استفاده کرد.

باقری کنی اضافه نمود: غربی ها از همه ظرفیت ها استفاده می کنند تا تفاوت های دو ملت ایران افغانستان را به اختلاف و سپس نزاع تبدیل کنند تا در سایه این اختلاف و نزاع، منافع نامشروع خود را تامین کنند.

دبیر ستاد حقوق بشر اظهار داشت: کوشش ستاد حقوق بشر آن است که کوچکترین حقی از مهاجران مقیم ایران ضایع نگردد. در این چارچوب آماده دریافت دیدگاه های مهاجران هستیم.

وی در ادامه توضیح داد: دشمنان ملت های منطقه با وجود اختلاف های ریشه ای و متعدد، هنگامی که موضوع منافع نامشروعشان در منطقه مطرح گردد، ائتلاف تشکیل می دهند و در قالب یک مجموعه مشترک برای غارت منافع مالی کشورهای منطقه و به گروگان دریافت منافع سیاسی این ملت ها همسو و هماهنگ به اشغالگری و تجاوزگری پرداخته و حتی از قتل و کشتار دسته جمعی مردم نیز ابا ندارند.

معاون بین الملل رئیس قوه قضائیه ادامه داد: ملت های منطقه با تأکید بر اشتراکات عمیق و گسترده دینی، فرهنگی و تمدنی و به منظور صیانت از منافع مشترک سیاسی باید با ائتلاف سازی در مقابل تجاوز غربی ها به مرزهای حقوقی، سیاسی و فرهنگی خود بایستند و اجازه ندهند تا دشمنان با تمرکز بر روی باطل، حق ملت های منطقه را پایمال کنند.

بنا به گفته باقری کنی دستاورد حضور نظامی غربی ها در افغانستان قتل و کشتار انسان های بیگناه و افزایش 45 برابری فراوری مواد مخدر در افغانستان است.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: دوران نشستن غربی ها بر روی کرسی مدعی حقوق بشر و اتهام زنی به دیگران سرانجام یافته و آنها باید به عنوان متهم نقض حقوق ملت های منطقه به ویژه افغانستان و عراق جوابگوی جنایات خود باشند.

وی با تاکید براینکه آلمانی ها باید با مسؤولیت پذیری، درباره نقش پایگاه آمریکایی رامشتاین در حملات پهپادی آمریکایی ها و کشتار غیرنظامیان در افغانستان و عراق شفاف سازی کنند، یادآور شد: سوغات غربی ها برای ملت های منطقه، قتل و کشتار و ناامنی است؛ یا به وسیله عوانل و مزدوران تروریست و یا با نقش آفرینی مستقیم خود.

باقری کنی گفت : اگر غربی ها به جای ارسال تانک به افغانستان، تراکتور به مردم افغانستان می فروختند، پس از 20 سال شاهد افغانستانی امن و با مالی رو به توسعه بودیم و عملاً هم امنیت افغانستان تأمین شده بود و هم مسائل مالی مردم برطرف شده بود اما منافع نامشروع و متجاوزانه غربی ها در افغانستان وجود تروریسم و ناامنی و عقب ماندگی مالی را اقتضا می نماید.

وی در ادامه اعلام کرد: اگر غربی ها در مبارزه با تروریسم صادق هستند، فقط سازوکار اینستکس را برای تروریست های مقیم اروپا اجرا کنند.

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین گفت: غربی ها سرمایه گذاری سنگینی برای پوشاندن اختلافات خود و برجسته سازی تفاوت ها میان ملت های منطقه نموده اند. آنها با تقسیم نقش، هر یک مدعی بخشی از ملت های منطقه می شوند و بر آتش اختلافات مذهبی، سیاسی و اجتماعی می دمند و با دریافت ژست حقوق بشری خود را به عنوان منجی وارد صحنه می کنند و در شرایطی که ملت های منطقه درگیر مسائل داخلی خود هستند، به غارت و چپاول این کشورها می پردازند.

وی اذعان کرد: حقوق بشر برای غربی ها نقش صداخفه کن تفنگ قتل و کشتار آنها را دارد. غربی ها با برجسته سازی ابزاری حقوق بشر می خواهند سرپوشی بر غارت کشورهای منطقه بگذارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "الگویی جدید در مهاجرت با همزیستی ملاطفت آمیز افغانستانی ها با ایرانی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "الگویی جدید در مهاجرت با همزیستی ملاطفت آمیز افغانستانی ها با ایرانی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید